Kinook Software Forums

Kinook Software Forums (http://www.kinook.com/Forum/index.php)
-   [UR] General Discussion (http://www.kinook.com/Forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   (user-defined) keywords do not display in forms (http://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=4344)

critStock 12-17-2009 09:24 PM

(user-defined) keywords do not display in forms
 
1 Attachment(s)
Hi,

I have a number of custom forms, which work great, except for one thing. The user-defined Keywords fields no longer shows up in the forms. There is just gray space where the field should show up, no box, no text, no nothin'.

You can see this in the attached screenshot of the template item "Question." This template uses the "text" form. The other image shows the properties for this form. As you can see, "Keywords" has been selected to appear on the top line of the form--but it doesn't!

This used to work--it may have broken when I upgraded to 4.1. Any ideas?

Thanks in advance for your attention.

Cheers,
critStock

kinook 12-18-2009 12:25 PM

This is fixed in the latest download (UltraRecall.exe 4.1.2.3).

critStock 12-18-2009 01:52 PM

Awesome, thanks! You folks rock!
Where can I get the new build for Pro? The one on the download page still seems to be 4.1.2.2 . . . .
Cheers,
critStock

kinook 12-18-2009 06:31 PM

The installer on the server is 4.1.2.3. You may need to clear your browser cache or download from ftp://ftp.kinook.com/UltraRecallProEval.exe

critStock 12-18-2009 09:17 PM

Ah, yes. Now I'm getting the right file. Thank you so very much. I'm delighted to have my keywords back!
Cheers,
critStock


All times are GMT -5. The time now is 08:22 PM.


Copyright 1999-2019 Kinook Software, Inc.