Kinook Software Forum

Kinook Software Forum (https://www.kinook.com/Forum/index.php)
-   [VBP] General Discussion (https://www.kinook.com/Forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Setting Include in Build (https://www.kinook.com/Forum/showthread.php?t=2938)

cknight 08-21-2007 02:52 PM

Setting Include in Build
 
Is there a way to set the Include in Build flag in code? I would like to have a script that always makes sure that every step is included in the build.

kinook 08-21-2007 03:06 PM

1 Attachment(s)
See attached sample ('View | Other Windows | Script Editor -> Project tab' for script code used).


All times are GMT -5. The time now is 11:33 PM.


Copyright © 1999-2023 Kinook Software, Inc.